FoodFri3nds – Meat the Burger

Create your own Burger

Hi Fri3nds,

Proef de smaak van homemade burgers bereid op een houtskool grill!
Niemand is hetzelfde daarom hebben wij gekozen voor een concept waarbij U de burger kan samenstellen, aanpassen en perfectioneren in 8 stappen. Op deze manier creëren niet wij, maar u de perfecte hamburger.

Food & leuke momenten deel je met vrienden, vandaar ook de naam FoodFri3nds! You are our fri3nds. Great bbq grilled burgers and good companionship, share it and spread it!

Hoogstaande kwaliteit, samen met homemade producten staan bij ons voorop. Zo draaien wij onze eigen burgers van vers Australisch Angus vlees, koken wij onze eigen ribs en maken onze sauzen zelf. Wij hebben natuurlijk ook vegetarische opties, zoals de championburger en JackFruit. Alles volgens geheim recept.

Onze frieten zijn zorgvuldig gekozen van een kleine friture uit onze eigen streek (FrietHoes). Waar wij dit doen vraagt u? In de professionele keuken van Biej de Tant.

Wie zijn wij eigenlijk , behalve real “FoodFri3nds”.
Wij zijn Tesh, Kevin en Stevie.  Drie vrienden met liefde voor goed eten in goed gezelschap.

U kunt ons zien als de Burger Bar bij u thuis, inclusief een heerlijk passend biertje en/of wijntje.

 

Bij het plaatsen van uw bestelling werken wij met datum- en/ tijdvakken. Hierdoor kunt u zelf beslissen op welke datum en welk tijdvak u de bestelling wenst te komen afhalen dan wel dat wij uw bestelling bezorgen. Bij extreme drukte kan dit proces langer duren. Wij nemen in dit geval tijdig contact met u op zodat u wel geïnformeerd blijft. Indien u verder nog wensen heeft met betrekking tot uw bestelling kunt u dit ook aangeven bij de remarks / opmerkingen.

 

– Openingstijden (afhaal en bezorgen) –
Maandag 17:00-20:00;
Dinsdag 17:00-20:00;
Woensdag 17:00-20:00;
Donderdag 17:00-20:00;
Vrijdag 17:00-20:00;
Zaterdag 17:00-20:00;
Zondag 17:00-20:00.

Wegens de COVID-19 uitbraak hebben wij op een relatief korte periode alles zo goed mogelijk opgezet. Wij streven erna om u de beste service te bieden, een mooie burgerervaring. Toch zijn wij mensen en zijn wij nog altijd bezig met het optimaliseren van onze service. Tips en verbeteringen zijn dan ook welkom. Ook deze zien wij graag terug bij de remarks / opmerkingen.

Wij gaan uw burgers met zorg en liefde creëren, zodat u in deze bizarre tijd kunt genieten van een heerlijke burger.

Wij hopen op uw begrip en steun en zien uw bestelling graag binnenkomen zodat we echte FOODFRI3NDS worden en onze liefde voor eten delen!

Leveranciers:

Bidfood – Geleen
Makro – Nuth
Friethoes – Haarlem
Biej de Tant – Schinveld
DailyfreshFood – Geleen
Grolsch – Nederland
Pepsi/Vrumona – Nederland